Møder 2024 - Få dig et overblik

Åbnet Møde er gratis og for alle med interesse for området. Målet er, at der skal være plads til alle.

Uanset om man får medicin, er patient, aldrig har været i kontakt med psykiatrien, er pårørende, fagperson eller bare nysgerrig på emnet, så er der plads til alle. 

StemmehørerSalon er gratis og kun for stemmehørere. Er du utryg ved at møde op på egen hånd, så er det helt iorden at tage en person med som støtte. Formålet er, at mødes om det vi sanser, og skabe et trygt sted at dele med nogle mennesker, der selv kender til det. Vi har planlagt nogle spørgsmål til emnet, som vi kan tale og dele udfra.

Vi har en kassekaffe og du kan for 10 kr. få ad libitum kaffe/te + lidt sød i form af kage, frugt eller lidt småkager. 

Vi forstår stemmehøring som et sanseligt input, som ingen andre oplever – det nogen kalder hallucinationer. Til vores arrangementer omfatter begrebet stemmehøring folk, der hører, ser, lugter, mærker eller på andre måder sanser ting, som ingen andre gør

Vi er en forening og netværk, hvor vi kan støtte og inspirere hinanden og vi tager altid godt imod nye, der har mod på at deltage.

Har du spørgsmål til møderne eller ønsker du at komme på maillisten så send “JA TAK” til mailliste@stemmernesfaellesskab.dk og få invitationer og andre tilbud fra foreningen sendt direkte. Se mere i vores Privatlivspolitik

 

Deltagelse af vores arrangementer sker på eget ansvar

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.