Velkommen til børn & unge

Ungegruppen er et tilbud til dig der er teenager fra 13 år og op eller ung og er plaget af stemmer, ser, lugter mærker eller har andre sanselige oplevelser, som andre ikke har. Du har brug for nogen, der forstår dig, der kan genkende de problemer du har, som du kan dele dine oplevelser med. Mange har slet ikke nogen at snakke med om de sanseindtryk, de har, og det kan være meget ensomt. I vores gruppe er der plads til alle og tid til at alle får taletid. Der er ingen emner, der er for store eller for små til at tage op. Imens vi snakker får vi får lidt kakao/kaffe/ te/.

Vi er en blandet frivillig gruppe i forhold til alder, køn og personlig erfaringer, der faciliterer gruppen. Vi har enten selv erfaringer med stemmehøring eller er fagfolk, der har arbejdet tæt med stemmehørere i flere år. Vi er altid mindst 2 frivillige pr. gang.

Vi har lokaler i Ungecentret på Skanderborgvej 156 og mødes hver mandag fra kl. 18 – 20. Det har vi gjort siden 2013, da gruppen blev opstartet.

Flere med – Vi vil meget gerne have flere unge med i gruppen. Der er fortiden 5 unge i gruppen.

Hvis du er pårørende, eller er ung med stemmehøring og ønsker at være med i gruppen, så tag kontakt til vores hotline på 69158644 eller på vores mail: ungegruppe@stemmernesfaellesskab.dk 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.