Film og serier

Se “Stemmehørerfilmen” fra YouTube med bl.a Trevor Eyles og andre dygtige mennesker der fortæller og forklare om stemmehøring og hvad det betyder for recovery at komme i en stemmerhørergruppe. Se programmet her

Se programmet “Styret af stemmer” DR beskriver programmet med disse ord “forestil dig, at det der foregår lige foran øjnene af dig, faktisk ikke er virkeligheden, men kun foregår oppe i dit hoved? Sådan er det for de fem unge der medvirker i dokumentarserien ‘Styret af stemmer’ på DR3” kilde fra DR – se programmet her

I podcast @tabulandpodcast fra Sindets dag i Aarhus d. 10 okt. 

Stemmernes Fællesskab var med til at fortælle om foreningen og hvad det vil sige for de 2 frivillige Anna-Christina og Ophelia at opleve stemmehøring. 

Der kan være mange facetter, når man snakker om stemmehøring og hvad det er. Nogle kan i perioder af livet opleve det uden, at det giver ubehag eller udfordringer mens andre kan opleve det yderst ubehageligt og begrænsende for ens livskvalitet.  Hør hele afsnittet her:

Podcast afsnit Sårbare Samtaler – “Stemmerne siger” hvor Anna-Christina fortæller om stemmehøring og Stemmernes Fællesskab Hør hele afsnittet her:

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.